joi, 18 februarie 2010

Conditi necesare pentru dresaj si durata dresajului pentru pasarile si papagali de companiie.

Cea ce trebuie sa faceti inainte de a va apuca de dresajul pasari , papagalului dumneavoastra.

-Inainte de a va apuca sa dresati o pasare, un papagal trebuie sa aveti in posesia dumneavoastra un exemplar de pasare, papagal.
-Dupa ce sunteti posesorul unei pasari sau a unui papagal puteti sa va ganditi cum sa il, o dresati.
-Dresajul papagalilor, pasarilor domestice si de apartament necesita mult timp si foarte multa rabdare pe langa aceasta mai trebuie sa va si doriti sa faceti acest lucru.
-Familia dumneavoastra trebuie sa fie dispusa sa acepte discomfortul creat de cerintele lectilor de dresaj la pasari, papagali de companie.
-Dresarea pasarilor, papagalilor poate dura de la o luna pana la cateva luni de zile in faza incipienta pana la 2 ani in dresajul complex , s-au chiar pe toata durata vieti pasari respective, soldanduse cu rezultate uimitoare - mai putin satisfacatoare.
Rezultatele dresajului fiind influentate de urmatoarele:
Caracterul pasari dumneavoastra ( CAT DE TARE SA SALBATICIT ), de varsta acesteia, sau daca au mai fost in grija altor persoane , si atunc vine intrebarea cum au fost tratate la aceste persoane ? , dar si de timpul petrecut in prezenta altor pasari ( DACA A AVUT TIMP SA FORMEZE O PERECHE ), si in mare parte de atentia oferita de catre dumneavoastra in invatarea pasari ( daca nu puneti suflet in cea ce vreti sa faceti asemenea rezultate veti obtine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu