joi, 18 februarie 2010

Elementele antepremergatoare dresajului.

Elementele antepremergatoare dresajului.
Desi toti posesori de papagali , pasari de companiie dupa ce au intrat in posesea unui exemplar de pasare , papagal de companiie se gandesc cum sa isi dreseze pasarea , papagalul recent achizitionat/a.
Astfel eu incerc sa intervin si sa va dau o mana de ajutor in aceasta privinta deoarece in cartile de specialitate nu sunt explicate in amanunt toate detalile cu referire la dresaj astfel ca eu va spun ca dresajul propiuzis incepe de fapt numai din momentul in care pasarea , papagalul dumneavoastra va este cel mai bun prieten iar prin aceasta se subantelege ca pasarea papagalul dumneavoastra va tolereaza vine la dumneavoastra si se lasa luata pe deget de aproximativ 2 saptamani.
Astfel ca acestea sa se intample trebuie sa efectuati urmatori pasi cu pasarea papagalul dumneavoastra; Sa va acomodati pasarea , papagalul cu noul mediu si sa o , il imblanziti acasata find o faza incipienta a socializari pasari ,papagalului cu dumneavoastra iar cand aceste etape sun incheiate cu succes va puteti gandi la dresajul pasari , papagalului dumneavoastra. Vezi imblanzirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu